COSTEL PÎRVĂNOIU, candidatul AUR la Primăria Municipiului Baia Mare: ”Anual, bugetul local ar trebui să cuprindă sume consistente pentru reînnoirea aparaturii din unitățile spitalicești ce țin de municipiul Baia Mare”

Sănătatea este un alt sector de interes major în programul de guvernare al lui Costel Pîrvănoiu, candidatul AUR la Primăria Municipiului Baia Mare. Potrivit platformei electorale, anual, bugetul local ar trebui să cuprindă sume consistente pentru reînnoirea aparaturii din unitățile spitalicești ce țin de municipiul Baia Mare, punctează Costel Pîrvănoiu, candidatul AUR la Primăria Municipiului Baia Mare. Negreșit, recrutarea de personal medical calificat este un punct imperativ al programului de guvernare local al Alianței pentru Unirea Românilor, iar introducerea de facilități în acest sens va deveni o necesitate a următoarei guvernări.

”Tot prin grija administrației locale, va fi promovat un stil de viață sănătos prin diferite campanii publice, programe de prevenție și educație în comunitate. Este foarte important să ne gândim astăzi la ziua de mâine, iar acest aspect este esențial când vine vorba de sănătate. Prevenția este cea mai bună soluție, iar în folosul băimărenilor, de la mic la mare, am creionat o strategie benefică în acest sens”, subliniază Costel Pîrvănoiu, candidatul AUR la Primăria Municipiului Baia Mare.

Totodată, AUR a schițat pentru Baia Mare programe care să vină în sprijinul grupurilor vulnerabile. Potrivit programului electoral, seniorii cetății au nevoie de mai multă atenție.

”Un cămin de bătrâni cu subvenții de la bugetul de stat, programe de ajutor social, spații de socializare, programe de sprijin, activități de recreere sunt doar câteva dintre planurile pe care le avem pentru guvernarea 2024-2028”, este de părere Costel Pîrvănoiu, candidatul AUR la Primăria Municipiului Baia Mare.

Maria Stoica
Maria Stoica