COSTEL PÎRVĂNOIU, candidatul AUR la Primăria Municipiului Baia Mare: ”Câți dintre cei care au fost ultima oară la acest monument s-au uitat să vadă în ce stare se află acest edificiu?”

Prezent ieri la Monumentul Ostașului Român din Baia Mare, cu ocazia ceremonialului dedicat Zilei Independenței de stat României, Costel Pîrvănoiu, candidatul AUR la Primăria Municipiului Baia Mare, a remarcat starea de degradare a edificiului și ignoranța autorităților din acest punct de vedere.

”An de an, în anumite zile importante, autoritățile și politicienii depun coroane și jerbe de flori la monumentul eroilor căzuți în luptele din nordul Transilvaniei, aflat în parcul Tineretului din Baia Mare. Se spun discursuri pompoase, se transmit promisiuni deșarte, se cinstesc simbolic eroii. Se vine și se pleacă. Câți dintre cei care au fost ultima oară la acest monument s-au uitat să vadă în ce stare se află acest edificiu?”, a punctat Costel Pîrvănoiu, candidatul AUR la Primăria Municipiului Baia Mare.

Acesta a remarcat dale desprinse, plăci lipsă, cruci memoriale neîngrijite.

”Această mărturie a istoriei ar trebui omagiată cum se cuvine. Prin atenție și grijă. Acești eroi și-au dat viața pentru noi. Eforturile noastre sunt minime în comparație cu sacrificiul lor. Să ne cinstim eroii, să avem grijă de memoria lor! E datoria unei autorități. De aceea este timpul schimbării! AUR pentru Baia Mare este soluția!”, a mai subliniat Costel Pîrvănoiu, candidatul AUR la Primăria Municipiului Baia Mare.

Comandat de AUR Maramureș, cod mandatar financiar: 21240330

Maria Stoica
Maria Stoica