DARIUS POP, candidatul AUR la președinția Consiliului Județean Maramureș: ”Avem proiecte privind realizarea unui spital modular”

În timp ce județul se confruntă cu deficiențe grave, precum lipsa personalului medical specializat, infrastructură învechită, condiții igienico-sanitare precare și accesul limitat la servicii medicale pentru cetățenii din zonele rurale ale județului, actuala conducere a Consiliului Județean Maramureș aruncă banii maramureșenilor pe studii și avize, avertizează Darius Pop, candidatul AUR la președinția Consiliului Județean Maramureș.

”Echipa AUR înțelege nevoile reale ale românilor și tocmai de aceea venim cu proiecte importante, pe care le și implementăm, nu rămân doar la stadiul de declarații politice. Așadar, pe ce se bazează sistemul sanitar al județului Maramureș? Pe promisiuni deșarte și proiecte ”demarate” doar pe hârtie. Ca și exemple concrete avem proiecte privind realizarea unui spital modular, reabilitarea ambulatoriilor de la spitalul județean și spitalul de boli infecțioase, dar și proiectul privind realizarea unui bloc operator nou, pe care s-au cheltuit din pușculița județului bani pentru studii și avize, iar, ulterior, actuala conducere a județului a renunțat la proiecte, doar plătește maramureșeanul de rând, din buzunarul propriu, incompetența și lipsa de interes a celor care astăzi conduc județul”, explică Darius Pop, candidatul AUR la președinția Consiliului Județean Maramureș.

Comandat de AUR Maramureș, cod mandatar financiar: 21240330

GlasulMM
GlasulMM