DIICOT MARAMUREȘ. Traficant de droguri de mare risc, arestat

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Maramureș au dispus ieri reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a unui inculpat, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de mare risc.

”Din actele de urmărire penală a rezultat faptul că, în perioada 2023 – ianuarie 2024, inculpatul a deținut și comercializat, în mai multe rânduri, cantități de droguri de mare risc (3-CMC, cunoscut sub denumirea generică de cristal), unor consumatori de pe raza județului Maramureș. În urma celor 11 percheziții domiciliare efectuate au fost identificate și ridicate cantitatea de aproximativ 2 kilograme cristal (drog de mare risc), mai multe cutii cu pliculețe tip ziplock, obiecte cu urme de substanță, telefoane mobile, sume de bani, precum și alte mijloace de probă”, transmite DIICOT.

Tot ieri, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Maramureș a dispus arestarea preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile. 

Activitățile judiciare au fost realizate împreună cu polițiștii de frontieră ai S.T.P.F. Maramureș, cu sprijinul polițiștilor Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Maramureș.

Maria STOICA

sursa foto: DIICOT Maramures

Maria Stoica
Maria Stoica