DN18B. Accident rutier la ieșirea din Berința spre Baia Mare. Șoferul a fugit de spaimă

Nimeni nu știe cum poți reacționa atunci când ești implicat într-un accident rutier. Unii dintre noi reacționează într-un fel în care situația în sine nu face altceva decât să le agraveze situația. În 27 octombrie, la ora 15.40, polițiștii din Târgu Lăpuș  interveneau la un accident rutier produs la ieșire din localitatea Berința spre Baia Mare.

„Deplasați la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că, un autoturism condus de către un bărbat de 47 de ani din Berința a intrat în coliziune cu un autoturism condus din sens opus de către o femeie de 30 de ani din Copalnic Mănăștur. În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală a conducătoarei auto, care s-a deplasat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

La sosirea echipajelor de poliție la locul accidentului, șoferul părăsise locul producerii accidentului, fiind identificat după aproximativ 30 minute, în incinta unui magazin din Berința. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul șoferului și zero în cazul conducătoarei auto.
În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție”, arată IPJ Maramureș.

Marcel ȘERBAN

dh
dh