DOSARE PENALE. Șoferii băuți, o ”normalitate” în Maramureș

Șase bărbați sunt cercetați pentru comiterea de infracțiuni rutiere, anunță IPJ Maramureș. În ultimele două zile, mai exact în perioada 15-16 septembrie 2023, polițiștii maramureșeni au depistat în trafic șase bărbați care au comis infracțiuni rutiere, iar unul dintre aceștia a fost implicat și într-un accident rutier soldat cu pagube materiale.

”Conducătorii auto au vârste cuprinse între 22 și 64 de ani. Trei dintre aceștia au condus cu alcoolemii de 0,88, 0,95 și 1,41 mg/l alcool pur în aerul expirat, unul a condus fără să dețină permis de conducere. Al cincilea a condus un autoturism neînmatriculat și cu număr fals de înmatriculare, în timp ce avea o alcoolemie de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar ultimul a produs un accident rutier soldat cu pagube materiale în timp ce avea o alcoolemie de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat”, arată oficialii instituției.

Pe numele celor șase bărbați au fost întocmite dosare penale și polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii de infracțiuni rutiere.

Ana-Maria HOJDA

Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA