DUPĂ DOI ANI DE SUFERINȚĂ. A murit un preot din Eparhia de Maramureș

Biroul de presă al Episcopiei Ortodoxe Române a Maramureșului și Sătmarului a anunțat că preacucernicul părinte Gheorghe Alexandru Chiș a trecut la cele veșnice.

”Cu multă întristare vă facem cunoscut faptul că, după doi ani de suferință și căutări neîncetate spre revenire la viață, preacucernicul părinte Gheorghe Alexandru Chiș, care a slujit cu multă fidelitate și râvnă Biserica lui Dumnezeu și pe credincioși, s-a mutat la Domnul. Ierarhii Episcopiei Ortodoxe Române a Maramureșului și Sătmarului: Preasfințitul Părinte Episcop Iustin și Preasfințitul Părinte Timotei Sătmăreanul și Protopopiatul Ortodox Satu Mare transmit un mesaj de condoleanțe, mângâiere, întărire și alinare sufletească pentru familia îndoliată”, transmite Biroul de presă al Episcopiei Ortodoxe Române a Maramureșului și Sătmarului.

Slujba Priveghiului are loc astăzi, 26 martie, de la ora 18, la biserica „Nașterea Domnului” (Carpați II) din Municipiul Satu Mare. Slujba de înmormântare este programată pentru mâine, 27 martie, cu începere de la ora 13, la aceeași biserică.

Maria STOICA

Maria Stoica
Maria Stoica