ECHIPA AUR pentru Maramureș, formată din DARIUS POP și COSTEL PÎRVĂNOIU, prezentată oficial

Echipa AUR pentru Maramureș – formată din Darius Pop, candidat la președinția Consiliului Județean Maramureș, și Costel Pîrvănoiu, candidat la Primăria municipiului Baia Mare – a fost prezentată astăzi oficial în cadrul lansării naționale a candidaților AUR pentru alegerile europarlamentare și locale programate pentru 9 iunie 2024. Evenimentul a avut loc la Târgoviște, în prezența a mii de membri și susținători din întreaga țară, ”în cetatea de scaun a Țării Românești”, din rațiuni ce au conectat obiectivele AUR cu istoria victorioasă a marilor domnitori români.

  • Sigheteanca Monica Iagăr, pe lista candidaților la Parlamentul European

”Am stat startul unei campanii care nu e doar electorală, ci de eliberare națională cum nu s-a mai văzut pe aceste meleaguri. De aici, vom da semnal întregii Europe că speranța nu a murit nici în România, nici în Europa, iar în 9 iunie depinde de voi pe cine vom trimite în Parlamentul European, în consiliile județene, în primării”, a punctat George Simion, președintele AUR.

Pe lista candidaților AUR la europarlamentare se află nume sonore: europarlamentarul Cristian Terheș, scriitorul Mihail Neamțu, avocatul Gheorghe Piperea, fosta candidată la președinția României Ramona-Ioana Bruynseels, prințul Șerban Dimitrie Sturza. Mai mult, o regăsim pe listă și pe sigheteanca Monica Iagăr, fostă campioană la săritura în înălțime, medaliată cu aur la Campionatele Europene din 1998.

  • Darius Pop și Costel Pîrvănoiu, echipa AUR pentru Maramureș

După prezentarea candidaților AUR la europarlamentare au fost expuși și cei 41 de candidați la președințiile consiliilor județene din țară. Printre aceștia, și Darius Pop, președintele AUR Maramureș. ”Oameni capabili, curajoși care, cu sprijinul dumneavoastră, au șansa să schimbe județele, să aducă normalitatea la noi acasă, în fiecare județ al României”, a subliniat Ramona-Ioana Bruynseels, amfitrioană a evenimentului de la Târgoviște.

A urmat prezentarea celor 47 de candidați la primăriile municipiilor reședință de județ, respectiv a candidaților la sectoarele capitalei. Costel Pîrvănoiu este, oficial, candidatul AUR pentru Primăria municipiului Baia Mare. ”Nu mai vrem primari care să se folosească de primărie ca la ei acasă. Vrem primari care să schimbe ceea ce nu merge, oameni puternici, curajoși, care știu ce înseamnă să dezvolți comunități. Oameni pentru oameni. Echipa AUR este mare și puternică”, a adăugat Ramona-Ioana Bruynseels.

  • Peste 600.000 de români au semnat în favoarea AUR la alegerile europarlamentare

În fața celor prezenți, George Simion, președintele AUR, a mărturisit: ”Sunteți mulți candidați; sperau ei că ne iau prin surprindere. Poporul român se ridică prin fiecare dintre voi. Sunt bucuros că peste 600.000 de români au semnat listele AUR pentru candidații la alegerile europarlamentare. Suntem mult mai mulți decât credeau ei, chiar decât credeam noi. V-am chemat în fața acestor ziduri pentru a le arăta celor necredincioși că am fost apărătorii Europei și suntem și astăzi apărători ai patriei române și ai civilizației europene creștine”.

Maria STOICA

Echipa AUR Maramureș, la Târgoviște
Maria Stoica
Maria Stoica