EDIȚIA A III-A. S-a dat startul concursului ”AMU înflorește Baia Mare!”

Asociația AMU a dat startul celei de-a treia ediții a concursului ”AMU înflorește Baia Mare!” Locuitorii din municipiul reședință de județ sunt încurajați astfel să amenajeze cât mai frumos spațiile verzi din jurul blocurilor sau grădinile de la case.


”Prin intermediul acestui concurs asociația intenționează să premieze și anul acesta băimărenii harnici care își doresc să ia parte la procesul de înfrumusețare al orașului. În perioada 20 aprilie – 20 august, Asociația AMU dorește să mobilizeze cât mai mulți băimăreni în procesul de înfrumusețare a orașului, cu scopul de a promova responsabilitatea și spiritul civic, și implicit de a îmbrăca orașul în prospețime, culoare și frumos, astfel încât împreună să oferim un plus de valoare estetică orașului în care locuim”, a declarat Șimon Sebastian, președintele Asociației AMU

Înscrierea la una dintre cele 2 secțiuni: Cea mai frumoasă grădină de la bloc, Cea mai frumoasă grădină de la casă, le poate aduce băimărenilor premii în bani, în valoare de 2750 RON, precum și multe alte premii în produse de grădinărit, diplome și trofee.

CE PUTEȚI CÂȘTIGA?
Categoria I: Cea mai frumoasă grădină de la bloc

  1. 1000 RON + diplomă
  2. 500 RON + diplomă
  3. 250 RON + diplomă

Categoria II: Cea mai frumoasă grădină de la casă

  1. 500 RON + diplomă
  2. 300 RON + diplomă
  3. 200 RON + diplomă

CE TREBUIE SĂ FACEȚI PENTRU A PARTICIPA LA CONCURS?
Să amenajați un spațiu verde la una dintre cele 2 categorii menționate anterior.

CARE ESTE PERIOADA DE ÎNSCRIERE? 20 aprilie – 20 august

TRANSMITEREA FOTOGRAFIILOR ONLINE CĂTRE ORGANIZATORI: 20 aprilie – 20 august

DESEMNAREA CELOR 10 FINALIȘTI În perioada 21 – 26 august la fiecare din cele două categorii organizatorii vor desemna câte 5 finaliști.

IERARHIZAREA FINALIȘTILOR PRIN VOT ONLINE În perioada 28 august- 16 septembrie băimărenii vor ierarhiza cei 5 finaliști, de la fiecare categorie, prin vot online pe pagina de Facebook a Asociației AMU.

CUM VĂ PUTEȚI ÎNSCRIE? Telefonic – 0745619234

(Ana-Maria HOJDA)

Ana Maria Hojda
Ana Maria Hojda