ELECTRO MAT PROMPT SRL ONCEȘTI. Lucrări de calitate, la termenele contractuale

Matei Godja are 31 de ani, este căsătorit și are trei copii. Este administratorul societății Electromat Prompt SRL din Oncești, din anul 2016. Compania a fost înființată în anul 2007 având ca obiect de activitate prestări servicii în domeniul instalațiilor și rețelelor electrice. Operează pe raza județelor Maramureș, Satu Mare, Bistrița, Sălaj, Cluj și Bihor.

Matei Godja, despre principiile care stau la baza managementului acestei companii: “Când am început activitatea ca și administrator, în urmă cu șapte ani, am luat decizia să utilizăm preponderent tehnologia inovativă. Adică să folosim forța de muncă strict la ce este necesar, iar în rest să utilizăm echipamente de ultimă generație, pentru a obține calitate. Asta nu înseamnă că am redus numărul de personal. Dimpotrivă. Firma are, în momentul de față, în jur de 70 de angajați. Majoritatea sunt din Maramureșul voievodal, pentru că am pornit de la principiul: să oferim locuri de muncă maramureșenilor!

Un alt principiu pe care mă bazez ca și administrator este să promovăm și să specializăm personal tânăr, care manifestă interes pentru această meserie și are potențial. Am constatat faptul că majoritatea firmelor vor să angajeze personal cu experiență, însă prea puțini oferă posibilitatea și șansa să dobândească acea experință.

De aceea, am luat decizia să îi înscriem pe tineri la cursuri organizate de firme de specialitate, iar apoi să le oferim șansa să dobândească experință lucrând efectiv, în echipe alcătuite din profesioniști.

Plecăm pe șantiere luni dimineață și ne întoarcem vineri seara. Datorită faptului că am trei copii și știu ce înseamnă să îți dorești să fii alături de familie, am decis că toți angajații pot să își petreacă finalul de săptămână împreună cu familia.

Da, este adevărat, avem o societate tânără, ca și medie de vârstă, dar avem și personal cu o vastă experiență profesională. Nici nu se poate altfel, pentru că ei trebuie să gireze calitatea serviciilor. Pentru că un principiu cu care am pornit la drum și care s-a dovedit a fi extrem de solid are în vedere: lucrări de calitate respectând termenele contractuale.

Referitor la relațiile interumane din cadrul firmei, trebuie să știți că scopul meu este ca toți să ne simțim ca într-o familie. Dacă e să mă refer la orice angajat, problema lui e și problema mea. Încercăm să îi ajutăm pe fiecare dacă au nevoie. Principiul de bază pe care e clădită acestă societate este acesta: angajații să fie mulțumiți, să vină la serviciu cu drag, iar relațiile să fie bazate pe respect. Tocmai în acest sens, ne-am preocupat să nu întârziem cu salariile niciodată. Știm că aproape toți angajații au acasă o familie, au copiii de crescut și chiar se bazează pe venitul de aici”, a declarat Matei Godja.

GlasulMM
GlasulMM