ETAPA ZONALĂ. Competiție de descarcerare și acordare prim ajutor organizată în Maramureș

Competiție în Maramureș în această săptămână la care vor participa mai multe echipaje ale ISU din mai multe județe. În perioada 7-9 iunie, Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Gheorghe Pop de Băsești” al județului Maramureș organizează etapa zonală a Competiției Naționale de Descarcerare și Acordare Prim Ajutor Calificat. Competiția se va desfășura în parcarea centrului comercial METRO CASH & CARRY din Baia Mare, Bulevardul Independenței.

Miercuri, 07.06., ora 14.00 va avea loc festivitatea de deschidere a competiției, joi 08.06., ora 08:30 – desfășurarea probelor de concurs, vineri 09.06, ora 08:30- defășurarea probelor de concurs, respectiv cu începere de la ora 15:00 va avea loc  festivitatea de premiere.

„La startul competiției se vor alinia loturile reprezentative ale inspectoratelor județene pentru situații de urgență din Cluj, Bistrița-Năsăud, Satu Mare, Bihor, Sălaj și Maramureș. Salvatorii vor concura în cele două probe specifice: „Descarcerarea din Vehicule” şi „Acordarea Primului Ajutor Calificat””, precizează ISU Maramureș.

Marcel ȘERBAN

dh
dh