FOTO RECEA. Strada 22 Decembrie din Lăpușel, intră în reabilitare

Veste bună pentru locuitorii comunei Recea. De săptămâna viitoare se va da startul lucrărilor la strada 22 Decembrie din Lăpușel. În cadrul proiectului, vor fi refăcute rigolele și podețele iar strada va reasfaltată. Azi dimineață, edilul Pavel Octavian a realizat o vizită de lucru în teren, alături de constructor, în zona cea mai problematică.

”Ziua bună se cunoaște de dimineață. Ne găsim în localitatea Lăpușel, pe strada 22 Decembrie. Am venit la vizita de recunoaștere a proiectului pe Anghel Saligny, împreună cu consilierii din Lăpuș și  cu constructorii care au câștigat procedura de achiziție publică. Este un proiect în valoare de 14 milioane de lei, prin care vom moderniza străzile în localitatea Lăpușel și vom  face rigolele de scurgere a apei.

Suntem în zona cea mai problematică din Lăpuș, din punct de vedere al scurgerii apelor. Sunt convins că, constructorul pe care îl avem își va face treaba și de săptămâna viitoare va începe efectiv lucrul. Vom face șanțurile trapezoidale, podețele vor fi podețe carosabile și după aceea se vor ridica capacele de la rețeaua de canalizare și vom pune un covor de asfalt.

La ora actuală podețele arată cum arată, și am așteptat de mult acest proiect. Sunt multe probleme și o să încercăm să rezolvăm cu cetățenii toate problemele care se vor ivi la fața locului. Sperăm ca până la anul să finalizăm acest proiect drag nouă”, a declarat Pavel Octavian, primarul comunei Recea.

 

Ana-Maria HOJDA

 

Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA