FURT BISERICĂ BAIA SPRIE. Polițiștii au identificat hoții, doi tineri minori

Persoanele bănuite de comiterea furtului din biserica din Baia Sprie au fost identificate de polițiști. În acest caz ar fi vorba de doi tineri, din Baia Mare, ambii minori. Aceștia au fost reținuți de oamenii legii pentru 24 de ore.

”Urmare a activităților de cercetare desfășurate de polițiștii din Baia Sprie, privind comiterea furtului calificat în data de 21 octombrie a.c. dintr-o biserică situată în oraș, persoanele bănuite de comiterea faptei au fost identificate ca fiind doi tineri de 16 și 17 ani din Baia Mare.

Polițiștii au probat activitatea infracțională a celor doi, fiind dispusă reținerea pentru 24 de ore a ambelor persoane. O parte din prejudiciul cauzat a fost recuperat. Aceștia au fost depuși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă, urmând să fie prezentați în fața instanței cu propunere de arestare preventivă.

Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de pocedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție”, arată reprezentanții IPJ Maramureș.

 

Ana-Maria HOJDA

Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA