HOȚ DE TÂNĂR. Riscă închisoarea după ce a furat electrocasnice de peste 18.000 lei

Un tânăr din Baia Mare riscă să ajungă la închisoare, după ce ar fi furat electrocasnice dintr-un magazin, prejudiciul depășind suma de 18.000 lei. Acesta a fost reținut pentru 24 de pre de polițiști.
”Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Baia Mare au probat activitatea infracțională a unui tânăr de 18 ani din municipiu, bănuit pentru comiterea infracțiunii de furt calificat. Față de acesta a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore.
În fapt, la data de 19 februarie a.c., un bărbat a sesizat Poliția Municipiului Baia Mare că din incinta unui magazin de electrocasnice, au fost sustrase, în repetate rânduri, mai multe bunuri. Furturile s-ar fi comis în perioada 14 decembrie 2023 – 18 februarie 2024, iar valoarea prejudiciului a depășit suma de 18.000 de lei. În urma activităților de cercetare și investigare efectuate, polițiștii au identificat un băimărean de 18 ani, bănuit de comiterea actelor materiale. Tânărul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore și urmează să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat”, arată IPJ Maramureș.
Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA