ÎN BAIA MARE – Mașina unei șoferițe din Suciu de Sus, lovită de un sighetean băut

Accident de circulație pe strada Ion Luca Caragiale, intersecție cu strada Victoriei din Baia Mare, în ajun de Crăciun.

La fața locului, polițiștii au constatat faptul că un autoturism condus de către un sighetean de 36 de ani, la intersecția cu strada Victoriei, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de către o tânără de 19 ani din Suciu de Sus.

„În urma impactului, autoturismul condus de tânără s-a oprit într-un copac. Conducătoarea auto a suferit vătămări corporale, motiv pentru care a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero în cazul tinerei, iar în cazul conducătorului auto de 36 de ani rezultatul a fost de 1.08 mg/l alcool pur în aerul expirat motiv pentru care a fost transportat la spital pentru recoltarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei”, precizează IPJ Maramureș.

Polițiștii au întocmit în acest caz dosar penal, fiind continuate cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Marcel Șerban

dh
dh