ÎN CINCI ZILE. Peste 600 de șoferi au depășit viteza legală, pe drumurile din județ

Polițiștii Serviciului Rutier Maramureș, în colaborare cu polițiștii din cadrul subunităților teritoriale din județ, au acționat în perioada 14-18 februarie, pentru creșterea gradului de siguranță rutieră și a vizibilității elementului polițienesc. Acțiunile de amploare s-au desfășurat pe cu precădere pe DN 1C, DN 18, DN 18B, DN 19 și DN 17C.

”În perioada menționată, polițiștii au aplicat 683 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. 195 din 2002 privind circulația pe drumurile publice, dintre acestea 616 fiind constatate abateri pentru nerespectarea vitezei legale admisă. Valoarea sancțiunilor pecuniare a depășit 200.000 de lei.
Ca măsură complementară s-a dispus reținerea a 53 de permise de conducere, dintre acestea 35 au fost reținute pentru depășirea vitezei legale cu mai mult de 50 de km/h. De asemenea, în cadrul acțiunilor au fost constatate 25 de infracțiuni rutiere pentru care au fost întocmite dosare penale”, au explicat reprezentanții IPJ Maramureș.

 

Ana-Maria HOJDA

Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA