ÎN JUDEȚUL VECIN. A pierdut controlul mașinii și s-a izbit de un podeț

Un accident rutier a avut loc în județul vecin, iar în urma incidentului, șoferul a fost rănit ușor. Acesta a pierdut controlul asupra mașinii și s-a izbit de un podeț. Totul s-a petrecut în jurul orei 1 noaptea, în Satu Mare, în localitatea Mădăras.

”La data de 03 iunie a.c., ora 01.10, polițiștii rutieri din cadrul IPJ Satu Mare, au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier pe DN 19A, în localitatea Mădăras. Din primele verificări efectuate, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat de 48 de ani, din localitatea Livada, în timp ce ar fi condus un autoturism, pe DN 19A, în localitatea Mădăras, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și ar fi intrat în coliziune cu un podeț.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ. În urma evenimentului rutier, a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului auto. În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal întocmit, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii evenimentului rutier”, arată IPJ Satu Mare.

 

Ana-Maria HOJDA

Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA