ÎN WEEKEND. 35 de amenzi aplicate de jandarmii maramureșeni

Amenzi aplicate de jandarmii maramureșeni în acest final de săptămână, în perioada 15-17 septembrie a.c., fiind executate un număr de 58 de misiuni de asigurare a ordinii şi liniștii publice, atât la evenimentele cultural-artistice și sportive care au avut loc pe raza județului nostru în această perioadă, cât și în zona stațiunilor turistice și pe traseele montane.

„Peste 200 de jandarmii au acționat în acest sfârșit de săptămână pentru asigurarea unui climat de liniștite și siguranță publică, dar și pentru prevenirea producerii unor fapte antisociale. Astfel, în această perioadă au fost legitimate aproximativ 35 de persoane și s-au aplicat peste 35 de sancțiuni, însumând aproape 9000 de lei. Majoritatea acestora au fost aplicate în baza legii 61/1991 ,,privind sancționarea unor fapte de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice”.

Jandarmeria Maramureș mulțumește tuturor cetățenilor care au ales să participe responsabil la evenimentele publice din weekendul precedent, asigurându-i că suntem permanent alături de cetățeni și îi încurajăm să ne solicite sprijinul ori de câte ori este nevoie”, arată Jandarmeria Maramureș.

Marcel ȘERBAN

dh
dh