INCIDENT GRAV. Zece persoane încătușate după ce au agresat mai mulți polițiști

Incident grav care s-a soldat cu rănirea mai multor polițiști și încătușarea a zece persoane. Evenimentul s-a produs ieri, 16 octombrie, în localitatea Hrip, din județul Satu Mare.

Altercație între oamenii legii și localnicii din Hrip. Potrivit informațiilor PresaSM, mai mulți oameni ai legii susțin ar fi fost agresați în cursul zilei de luni în localitatea sătmăreană Hrip. Polițiștii au fost nevoiți să ceară întăriri din partea Serviciului de Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Satu Mare și din partea luptătorilor de la Inspectoratului Județean de Jandarmi Satu Mare.

„La fața locului au ajuns mai multe echipaje, iar în jur de zece persoane au fost reținute, încătușate și transportate pentru a da explicații la sediul poliției din Păulești. Potrivit primelor informații, alți localnici din Hrip care au fost implicați în altercație au încercat să scape de oamenii legii fugind pe câmpul din apropiere.

Potrivit informațiilor PresaSM, doi polițiști și unii jandarmi susțin că ar fi fost loviți cu pumnii, cu picioarele, le-au fost rupte uniformele. Oamenii legii prezintă multiple leziuni la nivelul feței. Au fost amenințați inclusiv cu lopețile. Cel mai probabil că persoanele implicate în scandal vor fi acuzate de ultraj”, scrie presasm.ro.

Mihai ROMAN

foto presasm.ro

cm
cm