ÎNCREDERE în Poienile de sub Munte! Încredere în echipa PSD!

Gabriel Zetea, candidat pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Maramureș: “Am ajuns, zilele trecute, la piața din Poienile de sub Munte unde, alături de colegii mei am venit să îl susținem pe Simion Tofei, candidatul PSD pentru primăria localității. Nu este prima dată când vizitez aceste meleaguri și de fiecare dată ospitalitatea, bunătatea și hărnicia locuitorilor m-au impresionat profund.

Pe parcursul vizitelor mele anterioare am văzut și am simțit spiritul puternic al acestei comunități. Poienile de sub Munte merită să se transforme într-o comunitate europeană adevărată unde fiecare cetățean să trăiască în condiții de viață și de muncă similare cu cele din Vest. Simion Tofei împărtășește această viziune și este dedicat să aducă schimbarea necesară pentru a atinge acest obiectiv. Cu sprijinul viitorului Consiliu Județean și al echipei de consilieri pe care o voi avea alături în calitate de președinte ne angajăm să aducem în Poienile de sub Munte investițiile necesare pentru a sprijini acest deziderat. Le-am cerut lui Simion Tofei și tuturor candidaților noștri din Maramureș să facă promisiuni realizabile, să se angajeze sincer într-un mandat de schimbare autentică și responsabilă.

Am încredere că, pe 9 iunie, cetățenii din Poienile de sub Munte vor alege o echipă PSD dedicată și pe Simion Tofei ca primar, pentru a continua să construim împreună viitorul pe care îl merită. Eu am încredere în Poienile de sub Munte și sunt convins că locuitorii de aici vor avea încredere în echipa propusă de PSD pentru Primăria Poienile de sub Munte și Consiliul Județean Maramureș. În 9 iunie, cu încredere, aducem în Poienile de sub Munte schimbarea în bine!”

Comandat de PSD Maramureș, Cod mandatar financiar: 21240002

GlasulMM
GlasulMM