LA SEINI. Proiect de prevenire a fenomenului de părăsire timpurie a școlii

Proiectul „Șansa este de partea ta” a fost inițiat de Orașul Seini, pe care l-am susținut și sprijinit din tot sufletul, în parteneriat cu LTA „Alexiu Berinde”, a declarat Gabriela Tulbure, primarul orașului Seini.

A avut ca obiectiv general stimularea participării la educație și prevenirea fenomenului de părăsire timpurie a școlii, grupul țintă fiind constituit din 210 preșcolari și elevi, ai căror părinți sunt plecați în străinătate. S-a realizat cu succes dezvoltarea unor servicii integrate și sprijin material. O întreagă echipă s-a implicat în derularea lui, cu mult profesionalism, dăruire și pricepere, fiind un proiect bine gestionat.

La închiderea proiectului au participat foarte multe cadre didactice, părinți, voluntari, elevi, beneficiari de proiect, parteneri și colaboratori .Au fost alături de noi: managerul de proiect, prof. Călin Herțeg care a prezentat proiectul și rezultatele obținute, domnul comisar șef de poliție Constantin Ilea, din partea IPJ MM, împreună cu domnul Alin Gavrilă, Șeful Poliției Orașului Seini, prof. Mihai Cosmin Pop, inspector general ISJ MM, domnul Adrian Mândru, serviciul de comunicare DGASPC MM, domnul Marcel Mare, din partea Aedilis Proiect BM, managerii școlii seinene, domnul ing. dr. Dan Costantea, prof. Delia Ardelean și Agota Tepfenhardt, preoții noștri implicați în proiect: Radu Cozma, Ionel Timiș, protopop Ioan Sălăgean, colegi și mulți alții. Am mulțumit pentru extraordinara dăruire, aleasa mea prețuire și câte o diplomă de recunoștință autorităților implicate, a mai declarat Gabriela Tulbure, primarul orașului Seini.

(P)

GlasulMM
GlasulMM