LA VIȘEU – A avariat patru autoturisme, a aruncat bunuri de la geamul locuinței și a amenințat trecătorii

Scandal la Viseu de Sus

Scandal în toată regula la Vișeu de Sus, unde polițiștii din oraș au fost sesizați cu privire la faptul că un autoturism a intrat în coliziune cu mai multe autoturisme pe strada 22 Decembrie din oraș. 

„Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat autoturismul care a produs accidentul rutier, însă conducătorul auto părăsise locul producerii accidentului. În urma producerii accidentului rutier au fost identificate patru autoturisme care au fost avariate de autoturismul condus de bărbat.

În urma verificărilor, polițiștii au stabilit faptul că autoturismul a fost condus de un bărbat de 52 de ani, care nu deține permis de conducere și care a fost găsit de polițiști la domiciliu. Acesta a devenit recalcitrant, a refuzat sa deschidă ușa locuinței și, totodată, a aruncat diferite bunuri pe geam, adresând amenințări trecătorilor. 

Din cauză că bărbatul a devenit agresiv, acesta a fost imobilizat și condus la sediul poliției, unde a fost testat cu aparatul etilotest și drugtest, rezultatele fiind negative. Bărbatul a fost condus la Spitalul de Psihiatrie din Sighetu Marmației în vederea internării. 

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și tulburarea ordinii și liniștii publice”, precizează IPJ Maramureș.

Marcel Șerban

dh
dh