MARAMUREȘ. Arestat pentru trafic de droguri de mare risc. Cum a fost depistat

Un maramureșean a fost arestat de polițiști pentru trafic de droguri de mare risc. Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Maramureș, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Maramureș, au documentat activitatea infracțională a unei persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de mare risc, efectuarea de operațiuni cu substanțe psihoactive, fără drept și conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de o persoană, căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată.

Procurorii D.I.I.C.O.T. au dispus reținerea maramureșeanului pentru 24 de ore. În fapt, acesta la data de 3 aprilie a fost depistat, în flagrant delict, în timp ce ar fi transportat în autoturismul său, în vederea vânzării, aproximativ 500 de grame de substanță psihoactivă (3-CMC) și un gram de drog de mare risc (4-CMC).

„De asemenea, acesta ar fi condus pe drumurile publice având exercitarea acestui drept suspendată prin hotărâre judecătorească. În cursul zilei de 4 aprilie a.c., judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Maramureș a dispus arestarea preventivă a bănuitului, pentru 30 de zile.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj”, precizează IPJ Maramureș.

Marcel ȘERBAN

dh
dh