MARAMUREȘ. Cuplurile de polițiști, celebrate de Ziua Familiei

De Ziua Internațională a familiei reprezentanții IPJ Maramureș au venit cu câteva exemple de polițiști care au format cupluri și ulterior și-au întemeiat o familie împreună. Aceștia ne dezvăluie cum este să conviețuiești într-un cuplu când ambii parteneri au aceeași profesie.
”Fie că s-au cunoscut în timpul şcolii, fie după ce au depus jurământul de credinţă, unii poliţişti maramureşeni şi-au jurat credinţă şi în plan personal.  Chiar dacă fiecare familie este diferită, toate au în comun dragostea și sprijinul reciproc. Când ne referim la familiile în care soţul şi soţia sunt poliţişti vorbim în mod deosebit cu respect, dar și cu gândul la sacrificiile și riscurile pe care amândoi şi le asumă zi de zi.
Să convieţuieşti într-o familie de poliţişti înseamnă să împarţi reuşitele dar şi grijile generate de serviciul fiecăruia, înseamnă să renunţi uneori la planurile personale în favoarea obligaţiilor impuse de profesie și, poate mai mult ca în alte familii, să găseşti înţelegere şi susţinere reciprocă. Fie ca în fiecare familie să persiste căldura, armonia, susținierea și bunăstarea!”, arată IPJ Maramureș.
Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA