MARAMUREȘ. Incident electoral la Șieu

Incident grav în Maramureș, unde într-o secție de votare s-a montat ieri o cameră audio-video. În urma verificărilor efectuate de polițiști s-a stabilit că primarul comunei Șieu, alături de un alt cetățean, au montat o cameră video.

 

”Un cetățean dintr-o comună din județul Maramureș a sesizat faptul că într-o secție de votare s-a montat o cameră audio/video. În urma deplasării echipajului de poliție s-a constatat că în această dimineață (n.red. ieri, 8 iunie) primarul comunei și un cetățean a montat într-adevăr o cameră de supraveghere cu scopul de a supraveghea procesul electoral.

 

În prezența organelor de poliție camera de supraveghere a fost demontată și scoasă din incinta secției de votare. La acest moment se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de violare a confidențialității votului, faptă prevăzută și pedepsită de codul penal”, se precizează în declarația MAI de ieri, 8 iunie.

 

„Pentru ca toți oamenii mei din sectiile de votare au fost dați afara , am vrut sa fie transparenta , asa ca am dispus sa se monteze camere de supraveghere , pentru corectitudine !

Bineînțeles ca nu au fost de acord cu ele ,OARE DE CE ?

Dar , nu conteaza , maine voi solicita reprezentanții ai presei care vor supraveghea toata zona !

STOP FRAUDĂ ELECTORALA !”, spunea primărița din Șieu într-o postare pe rețelele de socializare făcută ieri, 8 iunie.

 

Ana-Maria HOJDA

Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA