MARAMUREȘ. Ionuț Caraba și-a dat demisia din funcția de director al aeroportului

În ședința de Consiliul Județean de astăzi, președintele CJ Maramureș Ionel Bogdan a ținut să facă o serie de precizări privind proiectul de modernizare și extindere a aeroportului din Tăuții Măgherăuș.

Acesta a anunțat că Ionuț Caraba și-a dat demisia din funcția de director al instituției, după ce s-a descoperit că are cazier fiscal. Cu toate că situația a fost remediată, cazierul fiscal rămâne valabil 3 luni, motiv pentru care a trebuit să renunțe la funcție. În locul său a fost numit un director interimar. Acest lucru nu afectează însă proiectul de extindere a terminalului la Aeroportul Internațional Maramureș.

”După cum știți, a fost împuternicit ca interimar domul Ionuț Caraba ca și director general al aeroportului, nefiind informați de către registrul comerțului sau alte instituții, că dânsul avea o situație cu un sediu social expirat care i-a creat un cazier fiscal și care îl duce la imposibilitatea îndeplinirii funcției de director. Drept urmare, consiliul de administrație adunat astăzi, a luat act de demisia domnului Ionuț Caraba și a desemnat un alt director la Aeroportului Internațional Maramureș.

Nu există niciun fel de prejudiciu pe care să-l fi adus Aeroportului Internațional Maramureș sau Consiliului Județean Maramureș, drept urmare lucrurile sunt în ordine, mergem mai departe., Directorul desemnat este interimar evident, până la finalizarea procedurilor de concurs, este doamna Dana Stamatoiu, expert financiar, un manager foarte bun în asociațiile de business din Maramureș.

Am vrut să vă fac aceste precizări pentru a le ști de la mine și nu din alte părți, pentru că există foarte mulți binevoitori care vor umbrească proiectele Consiliului Județean”, a declarat Ionel Bogdan, președintele CJ Maramureș.

Ana-Maria HOJDA

Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA