MARAMUREȘ. Jandarmii s-au întrecut cu polițiștii și pompierii la șah și minifotbal

Seria activităților sportive desfășurate cu ocazia Zilei Jandarmeriei Române, continuă în Maramureș. După ce zilele trecute jandarmii maramureșeni s-au întrecut la fotbal, șah sau tenis de masă în cadrul intern, ieri au avut ocazia să își dovedească abilitățile în fața colegilor și partenerilor din celelalte structuri ale ministerului sau din cadrul altor instituții. Colaborarea foarte bună pe care Inspectoratul de Jandarmi Județean ,,Pintea Viteazul” Maramureș o are cu instituțiile teritoriale s-a transpus ieri și pe terenul de fotbal sau pe tabla de șah.

”Cupa Jandarmeriei la Minifotbal și la Șah a fost disputată de opt echipe, respectiv de opt jucători, fiecare reprezentându-și cu cinste instituția: Inspectoratul de Poliție Județean Maramureș, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Maramureș, Inspectoratul General pentru Imigrări, Unitatea Militară 01354 Baia Mare, Direcția Regională de Informații Maramureș, Penitenciarul Baia Mare, Direcția Silvică Maramureș și S.C. Vital S.A. Baia Mare”, au transmis oficialii IJJ Maramureș.

Trofeul competiției de minifotbal a fost câștigat de echipa Direcției Silvice Maramureș, urmată de Inspectoratul pentru Situații de Urgență Maramureș- locul al II-lea și de Unitatea Militară 01354 Baia Mare- locul al III-lea.

Cupa Jandarmeriei la Șah a fost adjudecată de locotenent colonel Văsuț Zaharia, Inspectoratul de Jandarmi Județean Maramureș, urmat de subcomisar Burian Alex Inspectoratul de Poliție Județean-locul al II-lea și de plutonier adjutant șef Moldovan Vasile, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Maramureș Maramureș- locul al III-lea.

 

Ana-Maria HOJDA

Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA