MARAMUREȘ. Noi primiri în Reuniunea Mariană

Ieri, 24 martie, la biserica greco-catolică ”Preasfânta Inimă a lui Isus” din satul Mocira s-au făcut noi primiri în Reuniunea Mariană. Într-o atmosferă plăcută, părintele protopop de Baia Mare, pr. can. Emil Gîrboan, părintele paroh, pr. Mircea Cînța, și părintele Osoian Paul au oficiat cu multă evlavie Sfânta Liturghie.

În cadrul acesteia a avut loc și Rânduiala primirii în Reuniune. Candidatele au rostit în mod solemn dedicația lor de slujire față de Preacurata Fecioară Maria, propunându-și cu tărie ca neîncetat să îi servească în liniște, cu credință și iubire.

”La finalul Sfintei Liturghii, candidatele au primit Diploma de Marianistă și Medalia Fecioarei Imaculate, ca aducere aminte, pentru totdeauna, de Patroana lor cerească. Întreaga Biserică a intonat Imnuri de laudă Preacuratei Fecioare Maria. Oficiul liturgic s-a încheiat cu o poză de grup, atât marianistele nou-primite, cât și celelalte marianiste din parohie înconjurând cu drag preoții celebranți, cu speranță și încredere deplină în Maica Domnului”, a punctat Mirela Coman, președinta eparhială a Reuniunii Mariane din cadrul Eparhiei Greco-Catolice de Maramureș.

Maria STOICA

Maria Stoica
Maria Stoica