MARAMUREȘ. Polițiștii le urează LA MULȚI ANI dascălilor

Astăzi e o zi specială pentru dascăli, motiv pentru care polițiștii doresc să le transmită un mesaj de ”La mulți ani”, dar și să-i asigure de tot sprijinul în crearea unui climat de ordine în școli.
”Ziua Învățătorului este un prilej deosebit pentru a ne exprima recunoștința și aprecierea față de cei care, prin vocația lor, au un impact deosebit asupra formării copiilor.
Pentru polițiști este o onoare să facă echipă cu dascălii, în special în cadrul activităților preventive care se desfășoară în incinta unităților de învățământ. Dovedind prin propriile exemple că doar inimile uriașe pot modela minți de pitici, dascălii rămân un exemplu de bună colaborare și sprijin în demersurile comune pe care le avem: siguranța celor mici.
Dragi dascăli, astăzi vă urăm un sincer LA MULȚI ANI și vă asigurăm de tot sprijinul nostru în crearea unui climat de ordine și siguranță în unitățile de învățământ, astfel încât educația și rolul său să își poată urma cursul firesc, contribuind la evoluția armonioasă a celor mici”, este mesajul transmis de IPJ Maramureș.
Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA