MARAMUREȘ. Scandal la o petrecere în Sarasău

Scandal la o petrecere în localitatea Sarasău, fiind nevoie de intervenția poliției pentru a calma spiritele. În data de 6 mai a.c., la ora 00.05, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Sarasău erau sesizați, prin SNUAU 112, cu privire la faptul că o tânără de 29 de ani ar fi fost agresată de către concubin.

„Din cercetările derulate de polițiști a reieșit faptul că, în timp ce se aflau la o petrecere, pe fondul consumului de alcool, bărbatul ar fi devenit violent, agresând-o fizic pe tânără. La fața locului a fost prezent și un echipaj SMURD, care a transportat-o pe victimă la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Polițiștii au completat formularul de evaluare a riscului, însă, în urma răspunsurilor oferite de victimă, nu a reieșit risc iminent în vederea emiterii unui ordin de protecție provizoriu. De asemenea, victima s-a opus emiterii unui ordin de protecție.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie. În continuarea activităților investigative, polițiștii au administrat probe din care au rezultat aspecte referitoare la comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă. În baza celor constatate și a materialului probator administrat, la data de 11 mai a.c., polițiștii au emis pe numele bărbatului ordonanță de reținere pentru 24 d ore. Bărbatul, în vârstă de 34 de ani, a fost prezentat instanței care a dispus arestarea preventivă pe o perioadă de 30 de zile. Acesta fost depus la Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul I.P. J. Maramureș. Sub coordonarea procurorului, polițiștii continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale”, arată IPJ Maramureș.

Ana-Maria HOJDA

Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA