MARAMUREȘ. Se caută voluntari și profesori coordonatori pentru Festivalul național de știință

Romanian Science Festival, primul festival național de știință din România, caută voluntari și profesori coordonatori pentru ediția din acest an ce va avea loc în Maramureș, între 18 și 22 septembrie.

”Dacă te pasionează domeniile STEAM (știință, tehnologie, inginerie, artă sau matematică) și vrei să te alături echipei RSF pentru o experiență de neuitat, completează formularul și hai să construim împreună un univers în care știința și distracția merg mână în mână! Voluntarii vor avea șansa de a învăța și de a lucra alături de mentorii RSF, cercetători și profesioniști din diaspora academică și din țară, pentru a crea și gestiona ateliere științifice în cadrul festivalului”, transmit organizatorii.

Perioada de mentorat va dura patru săptămâni, în mediul online. În acest timp, voluntarii vor învăța de la mentorii RSF prin metode nonformale și vor dezvolta împreună experimente pe care le vor prezenta publicului în ziua festivalului. Cei pasionați de artă se pot înscrie și exprima în cadrul atelierelor de „Știință și Artă”. De asemenea, cei pasionați de fotografie, video, jurnalism sau social media se pot alătura echipei de promovare, unde vor primi roluri care să le dezvolte abilitățile de PR și comunicare. Înscrierile se fac accesând linkul.

Maria STOICA

Maria Stoica
Maria Stoica