MARMUREȘ. Pompierii nu au avut liniște de minivacanța de Rusalii

În minivacanța de Rusalii și 1 iunie, pompierii militari maramureșeni au intervenit pentru lichidarea a mai multe incendii.

Astfel, în data de 1 Iunie, la Poienile de sub Munte, pompierii militari au lichidat un incendiu izbucnit la o locuință din lemn. Focul a distrus circa 40 de metri pătrați din locuința de lemn.

O intervenție mai dificilă a avut loc în data de 3 iunie, când, pe strada Gutinului din Baia Mare, pompierii militari din cadrul Detașamentului de pompieri ” Cpt. Marchiș Adrian” Baia Mare au intervenit pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la acoperișul și podul unei case.

”Flăcările au distrus circa 180 de metri pătrați de acoperiș din lemn, dar și diverse materiale textile depozitate în podul casei. Pentru lichidarea incendiului s-a intervenit cu trei echipaje de stingere și un echipaj de prim ajutor S.M.U.R.D. În urma incendiului nu au rezultat victime”, au precizat oficialii ISU Maramureș.


Ieri, la Săcălășeni pompierii militari băimăreni au intervenit pentru lichidarea unui incendiu de vegetație uscată în urma căruia au ars circa 0,5 hectare de vegetație. Și astăzi, pompierii militari au lichidat un incendiu izbucnit la o casă din lemn, din localitatea Poienile de sub Munte. Focul a distrus circa 1 metru pătrat de perete din lemn. De asemenea, în perioada de referință, medicii, paramedicii și asistenții S.M.U.R.D. au fost la datorie acordând asistență medicală de specialitate.

Ana-Maria HOJDA

Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA