MEDIUL DE AFACERI. Peste 90 de participanți la workshopul susținut în Baia Mare de expertul Magor Csibi

Astăzi, peste 90 de profesioniști și antreprenori și-au confirmat participarea la workshopul de leadership și eficiență organizațională susținut de Magor Csibi, expert în domeniul schimbării culturii organizaționale și conducător al Departamentului de Leadership la Trend Consult. Evenimentul va avea loc la Hotel Magus începând cu ora 18 și se va desfășura sub egida Business Efficiency Workshop, organizat de Maramureș Business Club.

Cea mai recentă ediție a acestui workshop a atras un grup diversificat de profesioniști, cu 40% din participanți reprezentând echipe din cadrul unor companii colos din regiune, iar restul de 60% fiind business owneri și antreprenori dornici să-și dezvolte abilitățile de leadership și să aducă un impact pozitiv asupra afacerilor lor.

Magor Csibi, invitatul special al workshopului, este un expert recunoscut în leadership și eficiență organizațională, conducând cu succes Departamentul de Leadership la Trend Consult. Cu o vastă experiență în schimbarea culturii organizaționale, atât la nivel național, cât și internațional, Csibi este un vorbitor apreciat și un mentor căutat în domeniul său.

În cadrul evenimentului, Magor Csibi va explora cele mai comune tipuri de eficiență în afaceri și va oferi participanților instrumente practice pentru îmbunătățirea eficienței organizaționale.

Maria STOICA

Maria Stoica
Maria Stoica