Michael Dolha, despre Miami Bici 2. Lansare inedită în Baia Mare

Miami Bici 2 va ajunge în cinematografele din România în 24 noiembrie. Tot atunci în Baia Mare va avea loc o premieră specială la Cinema City, Michael Dolha spunând că decizia a fost luată împreună cu Bromania, Codin Maticiuc și Jesus del Cerro.

„Ecranizarea filmului va fi urmată de un Q&A (întrebări și rãspunsuri) alături de regizor, producători, dar și de actorii din film! Pe durata evenimentului, întreaga echipă Miami Bici 2 va fi disponibilă pentru autografe, poze și interviuri. Biletele pentru eveniment s-au pus deja în vânzare pe site-ul Cinema City iar locurile sunt limitate! Vă aștept pe 24 Noiembirie, ora 20:10 să ne revedem la premiera filmului!”, a spus Michael Dolha.

Acesta a declarat, pentru Glasul Maramureșului: „Trebuie să recunosc că filmarea peliculei “Miami Bici 2” a fost fără îndoială cea mai mare provocare a carierei mele din lumea cinematografiei. Filmările au durat puțin peste o lună și au avut loc în locații foarte cunoscute din America, precum Las Vegas, Beverly Hills, Hollywood și Venice Beach. Pe lângă multele momente amuzante ce s-au petrecut pe platoul de filmare, au avut loc și momente mai puțin plăcute, cum ar fi mica tornadă din deșert care ne-a luat cu asalt corturile și echipamentele în timp ce Jesús del Cerro turna o scenă”.

Marcel ȘERBAN

dh
dh