MIREȘU MARE. Căruță lovită din plin de mașină

O căruță a fost lovită din plin azi-noapte, de către o mașină. În urma impactului, căruța a fost proiectată în șanț și trei persoane au fost rănite. Acestea au fost duse la spital, pentru îngrijiri medicale.

”Azi-noapte, polițiștii din Șomcuta Mare au intervenit la un accident rutier produs pe D.J. 108E, în localitatea Mireșu Mare. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 57 de ani, a condus un atelaj hipo, în care se mai aflau două persoane, având direcția de deplasare dinspre Chelința, ar fi fost lovit din spate de către un autoturism, condus de o tânără de 20 de ani. După impact, atelajul hipo ar fi fost proiectat în șanț.

În urma coliziunii, au rezultat trei victime, respectiv conducătorul atelajului hipo și doi tineri de 15 și 17 ani, care au fost transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, au precizat reprezentanții IPJ Maramureș.

Ana-Maria HOJDA

Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA