MOISEI. Eveniment special de Ziua Copilului

De 1 iunie, copiii din Moisei vor avea parte de distracție, pentru a se bucura din plin de copilărie. Cu această ocazie, reprezentanții primăriei au precizat că au pregătit numeroase surprize, precum tobogane gonflabile, picturi pe față, dar și întâlniri cu personajele preferate din desene animate.
”1 iunie – Ziua Internaţională a Copilului, este ziua în care revenim cu toţii la momentele tandre şi plăcute ale copilăriei inocente, alături de generaţia în creştere. Este ziua în care încercăm încă o dată să conştientizăm, că interesul pentru copil trebuie să fie unul prioritar şi că, toţi copiii au nevoie de sprijinul şi atenţia noastră zi de zi.
Copiii reprezintă viitorul nostru, iar noi avem obligația de a-i sprijini în a clădi un viitor cât mai frumos! Pe lângă timpul acordat studiului, sunt necesare momente de recreere, joacă și voie bună!
În acest sens, de Ziua Copilului, de 1 Iunie, la fel ca în anii precedenți, Primăria Moisei organizează și anul acesta un eveniment special pentru cei mici. Copiii din Moisei vor avea parte de 3 zile de distracție și voie bună la Terenul de Fotbal – LIVADA”, a declarat Grigore Tomoiagă, primarul comunei Moisei.
Activitățile au început de ieri, din 31 mai și vor continua atât sâmbătă cât și duminică.
Accesul la tobogane va fi GRATUIT !
– Mickey, Minnie & Sonic
– Picturi pe față;
– Muzică în aer liber;
Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA