MOISEI. Grădiniță nouă pentru preșcolari

Micuții din comuna Moisei au început anul școlar într-un spațiu nou și la cele mai înalte standarde. Preșcolarii din zonă au din acest an o grădiniță nouă, cu toate dotările necesare, unde pot sta în siguranță până la ora 16.00. Edilul comunei, Grigore Tomoiagă, a precizat că noua grădiniță cu program prelungit vine și în sprijinul părinților.

”Este un pas înainte pentru întreaga noastră comună, din punct de vedere al accesului la educație. Așa cum vedeți, este un spațiu modern, în spiritul vremurilor pe care le trăim. Copiii vor fi primiți așa cum merită, cu multă atenție, cu multă căldură. Iar copii fericiți înseamnă și părinți fericiți.

Știm că mulți dintre locuitorii comunei noastre au copii mici, noi am venit în întâmpinarea părinților pentru a le oferi un spațiu adecvat unde vor putea să-și lase copiii in siguranță. Grădinița cu program prelungit este un sprijin oferit părinților pentru ca aceștia să reușească să-și organizeze mai ușor programul de lucru, știind că micuții lor sunt într-un mediu sigur. O comunitate mai educată are un viitor mai bun. Vom continua să investim în educație, atât cât ne permit resursele bugetare”, a declarat Grigore Tomoiagă, primarul comunei Moisei.

Ana-Maria HOJDA

Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA