NEMAIVĂZUT. Trei doctorițe, una din Maramureș, s-au luat la bătaie chiar în spital

Incident pe cât de rar, pe tot atât de jenant la una dintre cele două secţii de Infecţioase ale Spitalului Judeţean din Oradea. Trei tinere doctoriţe, rezidente în cadrul secţiei Infecţioase II, conduse de dr. Andrei Csep, s-au luat la păruială, miercuri, sămânţa de scandal fiind o suită de mesaje trimise de una pe grupul de WhatsApp comun, scrie ebihoreanul.ro.

„Au început, de faţă cu colegii, să strige una la alta şi apoi să se lovească”, a descris scena o sursă a BIHOREANULUI, adăugând că după câteva minute au fost despărţite de şeful secţiei.

„Una dintre rezidentele implicate este originară din Oltenia, una este din Maramureş, iar una e bihoreancă, din Băiţa, de lângă Nucet. Se pare că incidentul a pornit de la un mesaj trimis de una dintre ele pe grup, iar celelalte două au reacţionat cu agresivitate. S-a ajuns la păruială, până le-a despărţit dr. Csep”, a declarat BIHOREANULUI managerul spitalului, dr. Gheorghe Carp.

Contactat, la rându-i, dr. Andrei Csep a evitat să comenteze incidentul, afirmând că nu a fost propriu-zis „o bătaie”, dar l-a confirmat şi a declarat că va propune o măsură disciplinară împotriva uneia dintre doctoriţe.

„Voi propune mutarea ei la cealaltă secţie”, a spus dr. Csep, lapidar, fără a nominaliza cele trei doctoriţe rezidente.

Mihai ROMAN

foto generic, arhivă BIHOREANUL

cm
cm