PERFORMANȚĂ. Medalie de aur pentru un jandarm din Maramureș

Un jandarm din Baia Mare a ocupat locul I la Campionatul de Judo al Ministerului Afacerilor Interne. Pop Denis a câștigat medalia de aur la categoria sub 35 de ani, -81 de kg.

„Palmaresul de medalii al jandarmilor maramureșeni se mărește cu fiecare competiție la care iau parte cadrele militare. Cel mai recent rezultat a venit de la Campionatul de Judo al Ministerului Afacerilor Interne, care a avut loc, în aceste zile, în stațiunea Călimănești, din județul Vâlcea, unde s-au înscris peste 100 de sportivi din toate colțurile țării. Plt. Pop Denis este absolvent al Școlii Militare de Subofițeri de Jandarmi “Petru Rareș” Fălticeni și din anul 2019 a fost repartizat la Inspectoratul de Jandarmi Județean Maramureș, a reușit să obțină locul întâi la competiția națională. A obținut medalia de aur la categoria masculin, sub 35 de ani, -81 de kilograme.

Succesul obținut la Campionatul Național de Judo al MAI îi dă putere să o ia de la capăt cu antrenamentele și să participe și la alte competiții unde speră să se claseze din nou pe cea mai înaltă treaptă a podiumului”, arată IJJ Maramureș.

Marcel ȘERBAN

dh
dh