PETROVA. Drumul de legătură cu Bârsana va fi asfaltat

Bucurie pentru localnicii din Petrova, care de ani de zile au cerut asfaltarea drumului care face legătura cu Bârsana. Oamenii care locuiesc în zonă se plângeau de faptul că își distrugeau mașinile pe vechiul drum. Acum, așteptarea a luat sfârșit.
”Un alt drum de piatră pe care îl asfaltăm pentru prima dată. Drumul Județean 185 din Petrova, care face legătura cu Bârsana, este al 4-lea drum de piatră pe care îl asfaltăm pentru prima dată anul acesta. În prezent, se realizează lucrările de asfaltare pe sectorul de drum care se află între case, în Petrova, iar următoarea etapă va consta în asfaltarea drumului până spre Valea Muntelui, ca să asigurăm această legătură extrem de importantă pentru locuitorii din zonă.
Am fost pe teren pentru a verifica stadiul lucrărilor pe care le realizăm prin societatea Drumuri și Poduri Maramureș SA și am fost întâmpinat de comunitatea din Petrova, oameni foarte încântați că, în sfârșit, vocea lor se face auzită și acest drum se asfaltează pentru prima dată. Aici se lucrează încă de la începutul lunii septembrie, iar la finalul săptămânii vom finaliza lucrările de asfaltare. Locuitorii din Petrova vor circula de acum în condiții mult mai bune și în siguranță pe acest drum județean”, a declarat Ionel Bogdan, președintele CJ Maramureș.
Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA