POIENILE DE SUB MUNTE. A ajuns la spital după o plimbare cu mopedul

Ieri, polițiștii din Vișeu de Sus au fost sesizați cu privire la faptul că pe D.C. Horb, în localitatea Poienile de Sub Munte, s-a produs un accident rutier soldat cu victimă.

La fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un motociclu condus de către un tânăr de 20 de ani din Poienile de Sub Munte, a intrat în coliziune cu un gard al unui imobil.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului motociclului, care a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că mopedul nu este înmatriculat, iar tânărul nu deține permis de conducere corespunzător din care face parte vehiculul condus.

Conducătorul mopedului nu a fost testat cu aparatul etilotest, însă i-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii a alcoolemiei.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Ana-Maria HOJDA

Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA