PREMIERĂ LA ȘCOALA DIN SEINI. Două promoții

În toată țara au loc festivități de închidere a anului școlar. Referitor la fetivitățile de la Seini, primarul orașului, Gabriela Tulbure a scris pe contul său de facebook:

“A fost pentru prima dată în istoria școlii seinene, când emoțiile noastre au fost dublate. Pentru că am cântat „Gaudeamus Igitur” pentru cele două promoții: atât pentru absolvenții de clasa a VIII-a, cât și celor care părăsesc băncile liceului, absolvenții de clasa a XII-a.

O festivitate comună impresionantă, plină de veselie, emoție, încântare, dar și de lacrimi. Am aplaudat performanțele obținute, bucurându-ne împreună pentru ultima dată de faptul că suntem pe platou, înconjurați de zâmbet, bucurie, urări de mult succes la Bacalaureat și mai departe, la devenirea de cât mai mulți viitori studenți.

Mulțumesc pentru efortul și dedicarea voastră, mândria de a fi elev la Seini, rezultatele frumoase obținute, cadrelor didactice, părinților, pentru extraordinara susținere și îndrumare. Dragii mei, multă baftă la Bac, la examenele viitoare, în viață! Vă doresc să fiți puternici, încrezători, să vă bucurați de împliniri fericite, prosperitate și voie bună!”, a precizat primarul Gabriela Tulbure.

GlasulMM
GlasulMM