PROIECT APROBAT. Centru de zi de asistență și recuperare pentru persoanele vârstnice, în Rona de Jos

Comuna Rona de Jos a obținut cel mai bun punctaj, dintre UAT-urile din județul Maramureș, pentru proiectele depuse spre finanțare la Ministerul Muncii și Solidarității Sociale.

Primarul comunei, Ion Herbil: “Un nou proiect cu finanțare europeană nerambursabilă a fost câștigat de către Comuna Rona de Jos. Proiectul privind „Înființarea unui centru de zi de asistență și recuperare, cu echipă mobilă de îngrijire la domiciliu pentru persoane vârstnice, în Comuna Rona de Jos, județul Maramureș” a fost aprobat de către Ministerul Muncii și Solidarității Sociale prin PNRR – Componenta 13 – Reforme sociale, Investiția I4 – Crearea unei rețele de centre de zi de asistență și recuperare pentru persoanele vârstnice.

Ne bucurăm că Rona de Jos se află, conform listei cu UAT-urile care au reușit să obțină finanțare, pe locul unu în județul Maramureș și locul 11 pe țară, în urma punctajului obținut. Proiectul a fost realizat în baza unui parteneriat încheiat între Comuna Rona de Jos, Comuna Rona de Sus și Asociația „Cunoaște-i, nu discrimina”.

În ultimii trei ani am depus proiecte pe toate programele de finanțare europeană și guvernamentală unde a fost eligibilă comuna Rona de Jos. Continuăm să lucrăm la proiecte care duc la dezvoltarea și modernizarea comunei noastre”.

GlasulMM
GlasulMM