PROSTIE ȘI INCONȘTIENȚĂ. S-a filmat cum gonește cu 180 km/h și s-a lăudat pe rețelele de socializare

Reprezentanții Sindicatului Europol atrag atenția asupra unui act de inconștiență din partea unui tânăr șofer care a vrut să braveze. Acesta s-a filmat cum gonește pe străzile din Iași cu peste 180 km/h, iar apoi nu s-a putut abține să nu se laude și pe rețelele de socializare. Oamenii legii au dat însă de filmarea sa și acum urmează o sancțiune drastică. Grav este însă că din cauza acestor situații avem parte de accidente grave, în care toți cei implicați nu au nicio șansă de supraviețuire.
”Cum e să mergi cu 181 km/h prin Iași, în Copou? Florin este unul dintre administratorii unui grup de “INFO Trafic/Radare” din Iași. Poate din teribilism, poate pentru că simțea nevoia să iasă în evidență, poate că era cu cineva în dreapta și trebuia să facă impresie. Nu are importanță motivația, că până la urmă și-a postat actul de bravură chiar pe grup, să-l vadă toată lumea.
Pentru un polițist rutier, nu ar conta că i-ar aplica lui Florin o amendă între 1485-3300 și i-ar suspendă dreptul de a conduce pe drumurile publice 4 luni, pentru ca a depășit cu peste 80 km/h limita legală de 50 km/h. Însă niciun rutierist nu și-ar dori să fie anunțat prin stație că trebuie să se deplaseze la un accident grav, în care nicio persoană din autoturismele implicate nu prezintă semne vitale. Pentru că în mod cert, asta s-ar întâmpla în cazul unui impact la 181 km/h.
Florin, acum că ne-ai demonstrat că ai mașina “mishto” și că poate “prinde” 181 km/h, poate te gândești că ar fi mai bine să nu fii tu idiotul căruia îi apare poza la TV și care este autorul unui nou accident mortal?!”, este mesajul transmis de reprezentanții Sindicatului Europol.
Ana-Maria HOJDA
Foto cu caracter ilustrativ
Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA