QUICK QUIZ. Cunoștințele generale ale studenților, puse la încercare

În această primăvară, Asociația Liga Studenților „Pintea Viteazul” din Baia Mare organizează cea de-a treia ediție a proiectului tip concurs, Quick Quiz, după o pauză de doi ani în care competiția s-a desfășurat exclusiv online.

Concursul va consta în mai multe etape, prima urmând să aibă loc joi, 18 mai, începând cu ora 18:30, la Sala de Conferințe a Bibliotecii Centrului Universitar Nord din Baia Mare.

”După două ediții în care acest concurs s-a desfășurat în format online, LSPV aduce concurenții față în față, printr-o experiență care trece de barierele interacțiunii virtuale. Quick Quiz este un proiect marca LSPV, deschis tuturor studenților din cadrul Centrului Universitar Nord din Baia Mare. Această competiție se va desfășura sub forma unui turneu și va consta în mai multe întrebări de cultură generală din diverse domenii de interes, cu un singur răspuns corect”, a declarat Evelin Pop, președintele LSPV.

Quick Quiz va fi desfășurat în echipe de câte trei persoane, astfel încât participanții vor putea parcurge acest concurs alături de prietenii lor, spun organizatorii. Acest lucru a motivat 10 echipe de studenți să își pună la încercare aptitudinile și să își demonstreze cunoștințele.

Ana-Maria HOJDA

Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA