RESPECT ÎN TRAFIC. Marș al motocicliștilor pe drumurile din Maramureș

Devenit deja tradiție, marşul pe județe din cadrul campaniei anuale Respect în Trafic se va desfăşura în 2024 în perioada 10-12 mai. Motocicliştii vor porni vineri 10 mai, de la ora 12:00 din Zalău spre Baia Mare->Sighetu Marmației->Satu Mare->Carei-Tășnad, unde va fi prima oprire peste noapte.

A doua zi, sâmbătă pe 11 mai, coloana va porni de la ora 11:00 din Tășnad spre Oradea—>Salonta unde se va trece vama în Ungaria, -> Békés, cu punct final la Füzesgyarmat. Marșul va opri în fiecare oraș și este deschis oricărui motociclist care vrea să se alăture.

”În weekend-ul care urmează vom participa la Campania de conștientizare a existenței motocicliștilor în trafic „Respect în trafic”. De prin 2010 suntem organizatori alături de câteva cluburi din NV României și suntem încântați că anul acesta am ajuns la un număr de 22 de cluburi organizatoare din țara noastră și din Ungaria. Împreună cu autoritățile vom traversa județul Maramureș vineri, între orele 13 și 18 aproximativ venind dinspre Mesteacăn până la Sighetul Marmației și continuând spre Satu Mare pe la Săpânța”, a declarat pentru Glasul Maramureșului, Csabi Rusiczki, președintele Clubului Rock N’ Road.

 

Ana-Maria HOJDA

Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA