REVOLTĂTOR. A treia noapte când echipajele de urgență sunt solicitate la Academia de Poliție. Viermi în mâncarea studenților

Mai mulți studenți de la Academia de Poliție din București au acuzat din nou dureri de stomac, vărsături și deshidratare. Azi-noapte situația s-a repetat pentru a treia oară.
„După 3 zile de la focarul de infecție din “prestigioasa” instituție de învățământ superior, cei din minister nu au fost capabili cel puțin să le asigure asistență medicală 24/24 ore în Academie. Între resturi de construcții, inundații în camere, șobolani care mișună pe la ghene și mâncare cu viermi, așa se desfășoară procesul educațional pentru viitorii ofițeri ai MAI!”, transmit reprezentanții Sindicatului Europol.
Potrivit reprezentanții sindicatului polițiștilor, după două zile în care zeci de studenți au ajuns la spital cu diagnostic preliminar de toxiinfecție alimentară, în Academia de Poliție continuă bătaia de joc la adresa studenților, viitori ofițeri de poliție.
„Aceștia au condiții mai proaste decât cele ale deținuților din pușcării.În meniul primit la două zile de la declanșarea focarului de infecție, se pot vedea cu ochiul liber larve de viermi în supă sau carne alterată cu miros înțepător. Nu numai că nimeni din conducerea ministerului nu a luat atitudine față de umilința și riscul bacteriologic existent, dar și la acest moment bătaia de joc continuă la adresa studenților cărora li se oferă „mâncare”, ce se aseamănă cu lăturile”, informează Sindicatul Europol.
Mihai ROMAN
credit foto Sindicatul Europol
cm
cm