RONA DE SUS. Motivul pentru care un tânăr s-a speriat și a vrută să fugă de poliție

Când ai probleme, te cam ferești de poliție și încerci să nu dai nas în nas cu ei. Însă câteodată această strategie nu funcționează. Polițiștii Postului de Poliție Rona de Sus, aflându-se în serviciul de patrulare, au observat pe strada Primăriei din localitate un autoturism care, la vederea autospecialei, a accelerat.

„Polițiștii au pornit în urmărirea acestuia, folosind semnalele acustice și luminoase din dotarea autospecialei. Ajuns pe strada Stupa, din cauza faptului că strada era blocată de un utilaj, conducătorul auto a oprit, dar a fost interceptat de polițiști. Acesta a fost identificat ca fiind un tânăr de 19 ani din Rona de Sus, care, din verificările efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. De asemenea autoturismul condus nu deține nici poliță RCA valabilă, iar inspecția tehnică periodică este expirată”, au anunțat reprezentanții IPJ Maramureș.

Polițiștii efectuează în acest caz cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Marcel ȘERBAN

dh
dh