SATULUNG – A acroșat cu portiera un biciclist

Polițiștii din Șomcuta Mare au fost sesizați ieri, 24 ianuarie, cu privire la producerea unui accident rutier produs pe D.N.1C în localitatea Satulung, soldat cu victimă. Potrivit IPJ Maramureș, la fața locului polițiștii au stabilit faptul că în timp ce un bărbat de 41 de ani a condus un autoturism pe un drum comunal în zona numită ,,La Castel”, la intrarea în D.N.1C a acroșat cu portiera un biciclist. 

„Biciclistul a fost identificat ca fiind un tânăr de 15 ani din Hideaga, care circula pe bicicletă pe trotuarul din partea dreaptă a drumului în direcția Dej – Baia Mare. În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a biciclistului, fiind transportat la U.P.U. Baia Mare, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Autoturismul condus de bărbatul de 41 de ani nu avea asigurare R.C.A valabilă, motiv pentru care i-a fost reținut certificatul de înmatriculare al autoturismului și plăcuțele de înmatriculare. Conducătorul auto și victima au fost testați cu aparatul etilotest rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat în ambele cazuri”, arată IPJ Maramureș.

Marcel Șerban

dh
dh