SCANDALURI ÎN FAMILIE. Femeie din Baia Mare, amenințată cu moartea de soț

Violența în familie există în Maramureș, de foarte multe ori fiind nevoie de intervenția poliției pentru a calma spiritele. În finalul de săptămână trecut, la nivel de județ au fost emise mai multe ordine de protecție provizorii pe numele unor agresori.
În 15 octombrie, la ora 15.21, polițiștii din Șomcuta Mare erau sesizați de către o tânără de 19 ani, prin S.N.U.A.U.  112, despre faptul că, în timp ce se afla la un imobil din localitatea Boiul Mare, a fost agresată fizic de către concubinul său. Polițiștii ajunși la fața locului au identificat apelanta, care le-a spus oamenilor legii că, pe fondul unor discuții contradictorii, a fost agresată fizic și amenințată de către concubinul său de aceeași vârstă.
În cauză, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele tânărului și efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de violență în familie și amenințare.
„La data de 14 octombrie a.c., polițiștii din Baia Mare au fost sesizați prin plângere de către o femeie de 61 de ani cu privire la faptul că în data de 13 octombrie a.c., a fost agresată fizic de către soțul său, iar în ziua sesizării a fost amenințată cu moartea de către acesta. În cauză, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele bărbatului de 64 de ani, și efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de violență în familie și amenințare.
În data de 14 octombrie a.c., la ora 19.58, polițiștii din Ocna Șugatag au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112, de către o femeie de 33 de ani, despre faptul că soțul ei provoacă scandal la domiciliu. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că bărbatul de 37 de ani, i-ar fi adresat expresii jignitoare soției sale, a devenit violent verbal și i-ar fi cerut acesteia să părăsească domiciliu”, arată IPJ Maramureș.
Și în acest caz a fost emis un ordin de protecție provizoriu pe numele bărbatului și efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de amenințare.
Marcel ȘERBAN
dh
dh